Wederom een pittige tegenstander, maar zo zullen er in deze competitie nog velen volgen, als je het lijstje ziet dan zijn het allemaal elftallen waarvan het eerste elftal beduidend hoger speelt dan ons eerste elftal.

Achteraf kunnen we stellen dat deze tegenstander tot nu toe de beste was van wat we hebben gehad al had er meer in gezeten dan de 4 – 2 nederlaag, al begonnen we slordig want na 2 minuten moest Glenn zijn klasse laten zien met een mooie redding, daarna ging het redelijk gelijk op met eerlijk is eerlijk Zwaluwen als de iets betere ploeg al kregen ze de hulp van de scheids met een onterecht gegeven vrije trap die werd omgezet in een doelpunt dus 1 – 0 achter.
Binnen 5 minuten hadden we ineens 3 gele kaarten te pakken van de voor de rest redelijk fluitende scheids, we bleven aardig voetballen al was het niet zo overtuigend als vorige week maar toch bracht het ons de gelijke stand uit een mooi genomen corner door Finn was het Dik die prachtig in kopte en gelijk daarna was het rust dus gingen we met een flinke opsteker aan de thee.

De tweede helft begon voortvarend Arien bracht Brady in stelling en die ronde mooi af dus een 1 – 2 voorsprong, daarna was het eigenlijk zo dat we onze voorsprong goed konden vasthouden met zelfs kansjes op meer maar na minuut 70 ging werkelijk alles fout, verdedigend waren we niet goed bij de les en zo kon onze tegenstander in 15 minuten uitlopen naar een  4 – 2 voorsprong.

Zoals al eerder gezegd was deze tegenstander een goed team maar de manier hoe we de 3 laatste doelpunten weg gaven was laten we het netjes houden van een minder goed niveau, maar laten we hopen dat we er van leren, als laatste wil ik wel kwijt dat we in deze competitie gewoon goed mee kunnen draaien want dat hebben jullie ondanks de nederlaag zeker in de eerste 70 minuten wel laten zien.

De komende 2 wedstrijden schrijft leider Arie het verslag ik ben met vakantie.

Opstelling: Glenn, Jens (Jorrit) Mike, Thijs, Bret, Joey (Haysam) Martijn, Dik (Joris) Arien, Finn, Brady.