Op de laatste wedstrijddag voor de winterstop vertrokken we al vroeg richting Rotterdam Blijdorp.
Onderweg kwamen we regen en wind tegen, maar de wedstrijd werd door de 2 dappere teams vol goede moed begonnen.
Gelukkig werd het gaandeweg de wedstrijd beter.
De eerste helft stond Merlijn keeper en hoewel hij goed weerstand bood, was de tegenstander iets sterker en kwam MVV27 4-0 achter te staan.
Tijdens de rust kregen onze jongens een goede peptalk van hun trainers, want eerst werd door Blijdorp een eigen doelpunt gescoord en werd het 4-1.
Vervolgens werd er een goede uittrap genomen door Amoz. En die voorzet belandde op het hoofd van Nees die hem knap inkopte! 4-2 was de stand gedurende een tijdje en de ploegen gingen aardig gelijk op.
Daan B was de keeper de tweede helft.
In de laatste fase van de wedstrijd kwam Blijdorp sterk terug en de eindstand werd uiteindelijk 6-2.