Op deze zeer mooie nazomerdag mochten onze jongens van JO8-1 het opnemen tegen Nieuwerkerk JO8-3.

MVV startend met de goed keepende Tijn, begon MVV erg sterk en fel aan deze wedstrijd. Je kon goed zien dat onze jongens gretig waren en allemaal vol voor de winst gingen. Deze instelling betaalde zich al snel uit.

MVV zette continu veel druk op de helft van de tegenstander waardoor kans na kans zich voordeed.

Zo viel na 5 minuten de 1-0 door Amoz na goed druk zetten van Luuk voorin en een mooie assist van Luuk. Achtereenvolgens scoorde Daan Bernard bijna uit een corner. Na een schitterende opbouw van achteruit vanaf de keeper Tijn naar Guido en Amoz ging de bal wederom nog maar net naast. Daarna scoorde Luuk al snel de 2-0 en 3-0 na een eigen mooie actie en een handige dribbel en assist van Nees. Nog voor de rust scoorde Nees de 4-0 nadat hij een uitbal handig indribbelde en van ver op de goal schoot. Daan van Uffelen zorgde door zeer goed te verdedigen dat MVV de nul hield voor rust.

In de rust werd keeper Tijn gewisseld voor de behendige keeper Nees die ver voor de goal opgesteld stond en daardoor veel ballen uit de goal hield. Tijn zorgde in de paar minuten dat hij mee voetbalde voor de 5-0 door het accuraat onderscheppen van de bal voor de goal en handig afwerkte. Daarna creëerde MVV nog kans na kans. Jip schoot net naast na een mooie aanval en ook Daan van Uffelen wist de bal net niet in de goal te krijgen na een mooie eigen actie. Merlijn gaf nog even z’n visite kaartje weg door een mooie strakke corner van Tijn bijna met een halve omhaal een goal te maken. Guido speelde weer degelijk en veroverde op de juiste momenten de bal. Uit een van de counters maakte Nieuwerkerk nog de 5-1. Uiteindelijk maakte Amoz de 6-1 na weer een handige uitbal van keeper Nees en goed combinatie voetbal met Daan Bernard.

Klasse jongens!

Als we deze stijgende lijn blijven voortzetten gaan we nog veel meer mooie overwinningen behalen. Komende zaterdag ochtend eerst nog lekker een mix toernooitje onderling met de hele JO8.