Op deze wat frisse, maar droge ochtend mochten de mannen van MVV 27 JO 09-1 aantreden op het veld. Waar ze thuis op een schappelijke tijd mochten spelen JO 09-1 van Verburch.

Er werd direct lekker gevoetbald en de 2 ploegen waren echt aan elkaar gewaagd.
Er werd fanatiek gespeeld. Voor de toeschouwers was het minstens net zo spannend…

In het eerste kwart stond Daan in het goal en heeft een mooie reddingen laten zien, MVV kwam op voorsprong met 1-0 door een mooi schot van Goitom. Tijn stond voorin goed te spelen en had 1 of 2 kansen, maar de keeper van de tegenpartij was niet slecht…

In het 2e kwart werd de voorsprong uitgebreid naar 2-0, ook door Goitom. Merlijn had nog een mooie actie gedaan door de bal weg te werken van de doellijn. Toch werd het nog 2-1 en zo gingen we de rust in.

Het 3e kwart gingen beide ploegen er flink tegen aan. Guido stond goed z’n mannetje in de verdediging en Luuk kreeg op het middenveld een paar mooie kansen. Ook zagen we dat het samen spelen steeds beter lukt in het team. Amoz en Nees speelden zo samen dat Amoz het kon afmaken naar 3-1. De tegenstanders kwamen terug op 3-2.

In het laatste kwart werd er vrij snel gescoord door de Poeldijkers en het heeft best even 3-3 gestaan. De spanning werd de spelers (en ons aan de kant) bijna te veel, maar door een mooi doelpunt van Amoz werd de eindstand 4-3.