In een week met 3 trainingen in de benen, begonnen wij vol zelfvertrouwen aan onze wedstrijd tegen ‘s Gravenzande.
Maar de tegenstander was goed wakker en binnen 1 minuut stonden wij al achter.
Dit was ons nog niet eerder gebeurd. Maar Nees en Guido gaven het goede voorbeeld aan het team, ze gingen fel en zo snel mogelijk de bal afpakken. Hieruit kwamen direct een aantal kansen en 2 doelpunten. Net voor de eerste rust hield Tijn de tegenstander van scoren af in een 1 tegen 1 duel. 3-2.
De tweede 10 minuten speelde wij heel goed, veel goede onderscheppingen en schoten maar geen doelpunten. Tot dat Amoz de bal afpakte en direct Gotiom inspeelde, die zag Merlijn vrijstaan die op zijn beurt Daan vrij zet voor de keeper. Wat een goal! 4 – 2 ruststand
In de tweede helft zien we diverse acties waar we veel op hebben getraind. Actie’s langs de zijlijn van Guido, Daan en Tijn, controle over de bal en een goede pass afgeven naar je teamgenoten. Heel knap!
Maar ook het afwerken was heel scherp van Daan en Tijn, Amoz met een sleep beweging, Nees en Gotiom die de bal goed in bezit hielden.
Keeper Merlijn had het erg rustig maar met een assist op Daan was hij nog betrokken bij de doelpunten.
‘s Gravenzande kreeg nog amper kansen, zeker door het goede omschakelen en verdedigen van Gotiom. Zo zie je wel samen sta je sterk.
Eindstand 12-3!!