Ik kan me voorstellen dat als je tegen de koploper moet van de reserve 1e klas dat er door de trainers een bepaalde tactiek wordt besproken in de kleedkamer, nu weet ik niet wat de bedoeling was maar als je na welgeteld 47 seconden al een doelpunt om je oren krijgt doordat ten eerste de steekpass van onze tegenstander erg mooi was en ten tweede wij nog stonden te slapen dan kan je stellen dat de start uitermate teleurstellend was.

We konden wel zien dat Xerxes niet voor niets de koploper is want dit was met voorsprong de beste ploeg waar we tegen hebben gevoetbald, we hadden onze handen vol om de behendige spelers te bestrijden, maar ondanks dat kregen we in minuut 17 een uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen maar het lukte jammer genoeg net niet, Twan moest regelmatig zijn kwaliteiten laten zien en dat deed die met verve en ja dan is het verdomd jammer voor het elftal en voor hem zelf dat uitgerekend hij een verkeerde beslissing nam die de  2 – 0 achterstand op het scorebord bracht.

De tweede helft was maar net begonnen toen Haysam  de 2 – 1 maakte en dan gloort er weer hoop om er toch een goed resultaat uit te slepen, en zeker het eerste kwartier van die tweede helft kregen we ook wat meer vat op het goede spel van onze tegenstander wat resulteerde in wat kleine kansjes, maar het was Xerxes die toch op 3 – 1 kwam na een snelle uitval van de super snelle linksbuiten.We probeerde het nog wel maar de laatste 20 minuten liepen we niet alleen tegen onze tegenstander te voetballen maar ook tegen de scheids die ineens besloot om werkelijk alles tegen ons te fluiten, laat ik voorop stellen dat het daar niet aan lag de nederlaag want dan zou ik XerxesDZB te kort doen, zoals eerder vermeld een zeer goed voetballende tegenstander maar toch blijft het gevoel hangen dat er meer in had gezeten.

Opstelling: Twan Lansbergen, Joeri van Dongen (Michael van Vliet) Stephan Suijker, Bram Scheffers, Bret Rijnsburger, Jens de Graaf, Jan de Baat (Joris Sonneveld) Finn Verpalen (Kees Louter) Brady Stralendorff, Haysam Abedelaziz (Aad Srinarasit) Arien Oprel.