Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing TAC ’90 – MVV ‘27

Komende zaterdag zal MVV ’27 voor de derde keer dit seizoen de strijd aangaan met het Haagse TAC ’90. Na de bekerwinst (1-3) in november en het spectaculaire competitieduel in Maasland (3-2 winst) treffen de beide ploegen elkaar weer in Den Haag.
In het Algemeen Dagblad stond na de winst tegen Te Werve te lezen dat MVV ’27 nagenoeg ‘veilig’ was en dat lijkt mogelijk te optimistisch. Veel van de onderste ploegen treffen elkaar nog ’n keer. Dat geldt ook voor de Maaslanders die met nog vier ronden te gaan slechts vier punten voorsprong hebben op een nacompetitieplaats. Een extra overwinning zou dus een definitieve continuering in de derde klasse kunnen betekenen.
De gastheren zitten, staande op zo’n plaats, in een lastiger pakket en hebben sinds eind november 2015 niet veel punten (slechts vijf stuks in twaalf wedstrijden) meer gepakt. En dat is voor TAC ’90, dat voor deze dramatische serie nog de tweede plaats bezette, een bittere teleurstelling.
Hoe dan ook mag MVV ’27 een geladen tegenstander verwachten die zich niet eenvoudig weg laat zetten. Aan Peter Broekman de taak om zijn mannen met de juiste instelling in het veld te sturen.
Het duel aan de Roemer Visscherstraat nummer 108 in Den Haag begint om 14.30uur.