Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing MVV ’27 – Schipluiden

Wedstrijdbalsponsor: BVB Substrates

Komende zaterdag komt Schipluiden op bezoek op het Sportpark De Commandeur. De bezoekers hadden een prima seizoenstart met een 5-2 overwinning op DUNO.

Ook MVV ’27 liet, ondanks de nederlaag bij KMD, een goede indruk achter tijdens de eerste competitieronde. De ploeg zal er op gebrand zijn om nu wel de drie punten binnen te halen.

Afgelopen seizoen werd het op de tweede speeldag 2-2 in Schipluiden en door de Corona is men nooit meer aan de return toegekomen.

Het duel begint zoals gebruikelijk om 14:30 uur en staat onder leiding van arbiter Danny van Aalst. Wij wensen de scheidsrechter, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.

LET OP: De weersvoorspelling voor komende zaterdag is niet al te best. MVV ’27 neemt allerlei maatregelen om zo veel mogelijk mensen droog van de wedstrijd te laten genieten in de buurt van de kantine. Maar het aantal overdekte plaatsen is beperkt. En ook in de kantine is slechts beperkt plaats (max 45 plaatsen). Kom dus goed voorbereid naar de club en neem een paraplu of regenbestendige kleding mee.