Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing MVV ’27 – Maasdijk

Wedstrijdbalsponsor: Nooteboom Tours

Komende Super Saturday komt Maasdijk voor de 24e maal in de geschiedenis naar Maasland. De eerste keer was dat in het seizoen 1967-1969, tevens de eerste jaargang dat MVV ’27 in de KNVB uitkwam. Een rekensommetje leert dat we dus bijna 50% van die jaren bij elkaar in de poule werden ingedeeld. En dat is een goede zaak, want wedstrijden tegen Maasdijk zijn altijd speciaal en je komt langs de lijn altijd wel oude bekenden tegen.

Het uitduel eindigde in een 1-3 overwinning voor de Maaslanders. Niet alleen de nederlaag deed pijn bij Maasdijk, maar ook het uitvallen van uitblinker Boyd Rijnenberg die met een dikke enkel het veld moest verlaten.

Maasdijk zal het restant van de competitie nog flink aan de bak moeten, want het is nog niet veilig. MVV ‘27 daarentegen kan de jaargang rustig uitspelen, want er staat niet veel meer op het spel. De eer om zo hoog mogelijk te eindigen is het enige wat momenteel rest. Met slechts vijf punten uit de laatste vier wedstrijden doen we het niet erg goed voor de laatste periodetitel.

Het treffen begint om 14.30 en staat onder leiding van Arbiter Jan van Gurp. Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een genoeglijke middag.

Na de wedstrijd kan de honger gestild worden bij de viskar en kunnen de voetjes van de vloer bij de muziek van DJ ‘s Rick en Ted.