Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing MVV ’27 – Loosduinen

Wedstrijdbalsponsor: BVB Substrates

Komende zaterdag krijgt MVV ’27 bezoek van het afgelopen zomer gepromoveerde Loosduinen. Deze kampioensploeg van poule 4B liet plaatsgenoot GDA net achter zich en acteert nu na twee jaargangen weer in de derde klasse.

MVV ’27 hoopt uiteraard de goede vorm na afgelopen zaterdag, de 1-5 bekerwinst bij Excelsior M 2, door te zetten en een goede start te maken in dit nieuwe seizoen. Je zou zeggen: never change a winning team, maar dat laten we toch maar over aan de technische leiding.

De laatste keer dat de ploegen elkaar in competitieverband tegen kwamen was in het seizoen 2016-2017, waarbij de Maaslanders tweemaal de volle winst pakten, 5-2 thuis en 1-2 uit.

Het duel op Sportpark De Commandeur vangt aan om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Sjaak Zuidwijk.

We wensen beide ploegen, hun aanhang en uiteraard de scheidsrechter een leuke en vooral sportieve middag.

Team van de week

De laatste jaren hebben wij bij elke thuis wedstrijd van ons vlaggeschip het Team van de week uitgenodigd voor het bijwonen van de opkomst op het veld.
Hier willen wij startende dit seizoen een andere invulling aan geven .
Wij hebben namelijk bedacht om de kinderen niet meer mee te laten lopen met het 1ste elftal, maar wij willen dat de kinderen tijdens de opkomst van het 1ste elftal een haag vormen op veld 1, waar bij zij allemaal met een vlag in hun hand de spelers de aanmoedigen.

Wij hopen op jullie medewerking, zodat wij weer elke zaterdag er een feest van kunnen maken.