Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing MVV ’27 – HBSS

Wedstrijdbalsponsor: Machinefabriek De Haven

Komende zaterdag staat op het Sportpark De Commandeur het inhaalduel MVV 27 – HBSS op het programma. Het was het enige duel in poule 3B dat op 15 december j.l. werd afgelast.

HBSS heeft een redelijk goed voorjaar in vergelijking met de sportieve prestaties in de herfst van 2018. Inmiddels werd twee weken geleden de eerste overwinning van het seizoen gehaald, 2-0 tegen Naaldwijk. Het puntenaantal is in die periode opgeschroefd van 2 naar 7 stuks én mocht men een nederlaag te slikken krijgen, dan was dat met slechts één doelpunt verschil. Kortom, HBSS is zeker niet meer het lelijke eendje van de poule. Het heeft Naaldwijk weer een beetje in zicht met 7 punten achterstand én deze inhaalpot nog af te werken.

MVV ’27 daarentegen heeft inmiddels de zaken aardig voor elkaar met prima voetbal, maar kan nog wel een aantal overwinningen gebruiken. Mocht dat lukken dan raakt men nog wat verder weg van de onderste regionen, plus dat goed zou kunnen starten aan de derde periodetitel. Eerst tegen HBSS maar eens een goed resultaat neerzetten!

Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.