Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Voorbeschouwing MVV ’27 – DWO

Het bekeravontuur gaat a.s. zaterdag weer verder en DWO komt dan op bezoek op het Sportpark Commandeur. Twee seizoenen geleden maakten we voor het eerste kennis met deze ploeg en dat was een gedeeld succes. In september 2014 verloor MVV ’27 in Zoetermeer met 2-0, maar zeven maanden later werden óók zij met die cijfers weer naar huis gestuurd.

Na tien wedstrijden stond DWO toen nog op een keurige gedeelde derde plaats in de rangschikking, maar onderging vanaf december een vrije val waar men niet meer uit kwam met degradatie tot gevolg. MVV ’27 overleefde datzelfde seizoen de nacompetitie (tegen UVS) niet en moest eveneens een stapje terug doen.

In de bekerpoule met BSC ’68, Moerkapelle en Oosterheem won het in augustus al haar wedstrijden en schakelde in de eerste knockoutronde Rockanje na strafschoppen uit, waar de wedstrijd op 2-2 was blijven steken.

Momenteel leidt men het rechterrijtje in poule 3C en speelde het afgelopen zaterdag 2-2 tegen DSVP.

Weet MVV ’27 de reeks bekeroverwinningen voort te zetten na DVV ’09 (3-0), PPSC (5-1), Vierpolders (5-3) en IJVV De Zwervers (2-1). We zullen het gaan zien!

We wensen scheidsrechter Brouwer, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd toe.