Laten we beginnen met mooi of juist enorm lelijk en dan heb ik het over het zo goed als nieuwe complex van Kethel Spaland, de kantine is een plaatje en ze hebben een menu waar een drie sterren restaurant jaloers op is en veld 1 ligt er mooi bij maar als je de grote trap op gaat dan kom je in een betonnen bak met een omheining en een plastic veld waar de scheuren in het beton zitten en het water geen kant op kan en dus blijft staan m.a.w. een gedrocht ik weet het dit is mijn mening maar ik ben blij dat we daar niet elke week moeten voetballen.

Wat de wedstrijd betreft kunnen we stellen dat we heel de 90 minuten de betere ploeg waren maar wel met lege handen stonden na afloop, de eerste 20 minuten waren er volop kansen om onze tegenstander pijn te doen maar het mocht niet zo zijn, Kevin zijn kopbal kwam op de lat en een knal van Rick Z ging via de paal naast en zo waren er nog meer mogelijkheden, uit een van de spaarzame aanvallen van Spaland was het ineens wel raak en ja dan kan je best wel spreken over zeer efficiënt zijn, we lieten het er niet bij zitten en na een mooi opgezette aanval kreeg Thom een 200 % kans maar zijn schot ging hoog over, net voor het rust signaal kreeg Max de bal niet helemaal goed op zijn hoofd en ook deze kans werd niet benut dus was de ruststand 1 – 0

Gezien het getoonde spel was er best wel hoop op een beter resultaat maar dat werd ruw verstoord door wederom een goal van onze tegenstander, het ongeloof kon je wel degelijk op de MVV supporters hun gezichten lezen, beter zijn en tegen een 2 – 0 achterstand aan kijken, 10 minuten laten werd Rick Z gevloerd in het strafschop gebied en mocht Max de toegekende penalty nemen en dat deed die feilloos en ja dan is daar toch de hoop weer dat in de resterende 30 minuten de bal een keer goed gaat vallen, de eerlijkheid is dat we wel steeds in de aanval waren maar dat we geen grote kansen meer creëerde, dat deed onze tegenstander wel en het scheelde niet veel of we hadden met 3 – 1 achter gestaan, 5 minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Rick Z nog een grote mogelijkheid maar ook dat lukte niet en zo was daar het laatste fluitje van de scheids en keerde we huiswaarts met een gevoel hier had veel meer ingezeten maar het is nu eenmaal zo dat een wedstrijd alleen wordt gewonnen als je scoort en daar schort het bij ons behoorlijk aan.

Ik weet dat onze scheids van vandaag alle wedstrijd verslagen leest dus hierbij toch nog even een klein woordje over hem, een toffe vent die duidelijk een wat Haags accent had gezien het woord vlaggggger wat die gebruikte tegen de staf van onze tegenstander, buiten dat floot hij een goede wedstrijd alleen was die de laatste 15 minuten een beetje de weg kwijt met een paar onduidelijke beslissingen, maar wat mij betreft komen we de goede man deze competitie nog een paar keer tegen.

Opstelling: Bart den Broeder, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Stephan Suijker (Jens de Graaff) Luuk Halve, Yennick Berrevoets, Quint Stuivenberg (Joris Sonneveld) Rick Vijverberg (Michael van Vliet), Rick Zwaard, Thom de Koning (Brady Stralendorff), Max de Vetten.