Je speelt een week geleden tegen de nummer 3 van onderaf en een week later tegen de nummer 3 van bovenaf en we kunnen gelijk stellen wat een enorm verschil en dan bedoel ik het voetbal van MVV 2, beleving, inzet, goed voetbal alles was vandaag aanwezig in een heerlijke pot tegen een goede tegenstander.

Al moet worden gezegd dat we de eerste 10 minuten zoekende waren, we hadden geen antwoord op de zeer snelle en behendige spitsen van Brielle en dat bracht ons al na 5 minuten op een 1 – 0 achterstand na onvoldoende ingrijpen van onze verdediging, vanaf de kant riepen onze drie musketiers (Jim, Dion en Stanly) hun kelen schor om iedereen op de goede plaats te zetten en dat had resultaat we kregen meer vat op hun spel en aanvallend kregen we ook kansen, zelfs een hele grote maar de mooie kopbal van Bret kwam jammer genoeg op de paal terecht, we zagen 2 teams die een mooie strijd streden met jammer genoeg een pedante scheids die duidelijk zijn eigen wedstrijd floot.

De tweede helft bracht alles wat voetbal zo leuk kan maken met kansen over en weer en geen van beide teams die duidelijk beter waren dan de ander en ja dan was daar minuut 63 een hard schot op 2 meter van Kevin kwam tegen zijn hand aan en ja hoor je raad het al de bal werd op de stip gelegd door de scheids, maar wij hebben Glenn in de goal en ook deze keer was die de baas met een mooie redding dat was trouwens niet zijn enige want later stond hij gewoon enorm goed te keepen.
Zijn collega aan de andere kant was ook in goede doen want ook hij pakte de onmogelijkste ballen, zo ook een mooie kopbal van Mike maar 10 minuten later moest die toch capituleren, vrije trap Bret (wat een schot heeft die zeg) kopbal Kevin, prachtige redding keeper, maar in de rebound was daar Martijn die droog in knalde 1 – 1 met nog 10 minuten te gaan, en die waren rete spannend beide teams gingen vol voor de winst in een zoals gezegd heerlijke pot voetbal, je hoopt dan toch dat die nog een keer goed valt maar aan de ander kant deze wedstrijd verdiende geen verliezer, mannen compliment.

Opstelling: Glenn Mostert, Kevin Bouter, Mike van Uffelen, Thijs de Vast, Bret Rhijnsburger, Kees Louter (Joris Sonneveld) Martijn Ham, Marijn Bouwhuis, Haysam Abedeaziz (Brady Stralendorff) Finn Verpalen (Roberto van der Pol) en Ariën Oprel.