Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Update lief en leed

Na een welverdiende winterstop gaat voor de meeste elftallen de tweede seizoenshelft weer van start. Maar ook als er niet gevoetbald wordt gebeurt er voldoende rondom onze vereniging. Dit blijkt wel uit de onderstaande update die wij van de commissie lief en leed ontvangen hebben.
Koos Vermeulen: Rond de kerst is Koos Vermeulen (woonachtig aan de Huis te Veldelaan) opgenomen in het ziekenhuis. Daar ligt hij nu helaas nog steeds. Koos heeft een ontsteking rondom de alvleesklier. Deze proberen de artsen te verhelpen door een antibiotica kuur. Hopelijk zullen deze medicijnen snel hun werk doen. Wanneer de ontsteking verholpen is, is Koos nog niet zomaar klaar. Zijn alvleesklier en zijn gal zullen verwijderd moeten worden. Wij wensen Koos heel veel kracht toe om er weer helemaal bovenop te komen.

Jane van Wingerden: Een aantal maanden geleden brak Jane haar pink tijdens een wedstrijd. Een lange periode van revalideren brak daarna aan, maar helaas ging het al snel weer mis met de pink. Met een periode naar het buitenland in het vooruitzicht en het getob met haar duim heeft Jane besloten te stoppen met voetballen voor nu. Wel geeft zij aan nog regelmatig te zullen gaan kijken bij haar ‘oude’ team. Wie weet trekt zij ooit haar handschoenen weer aan.

Rik Popiolek en Paul Wielaart (MVV 3): Beiden zijn alweer een aantal maanden geleden geopereerd aan hun kruisband. Na maanden van revalideren maken zij reeds grote stappen. Rik is alweer klaar om in de basis te gaan starten. Paul heeft nog een maand of 2 te gaan voordat hij weer kan gaan zorgen voor de goals. Succes met de laatste loodjes mannen!

Wesley Nijssen (selectie 1/2 ): Wesley tobt al maanden, bijna jaren met zijn scheenbeen. Nu lijken er echt vorderingen gemaakt te gaan worden. Hij zal 28 januari een test ondergaan om te kijken of de druk op zijn spieren te hoog is. Mocht dit zo zijn, dan volgt er een simpele operatie. Mocht de druk niet te hoog zijn, dan zal er een MRI volgen om verder onderzoek te doen. We zullen Wesley blijven volgen in zijn herstel.

Terug van weggeweest: Joeri van Dongen, Joey van Oosten, Roberto van der Pol, Roy Boudesteijn en Dennis Steigenga zijn allen terug van een uitstap(je) naar het buitenland. De komende maanden kunnen we hopelijk weer gaan genieten van deze mannen.

Kees Louter (MVV 3): Kees heeft een tijd geleden een motorongeluk gehad. De laatste fase in zijn herstel lijkt aangebroken. 29 Januari zullen de artsen zijn laatste titanium gaan verwijderen. Daarna hoopt Kees snel weer te kunnen ‘vlammen’ bij MVV ’27. Succes met de laatste loodjes Kees!

Willem de Kok (supporter): Zaterdag 16 januari werd Willem 60 jaar. Dit heeft hij gevierd met een groot feest. Dit feest was ook gelijk zijn afscheid van Maasland. In het verleden was Willem zeer actief binnen MVV ’27: Een van de motoren van de supportersvereniging, keeper, scheids, supporter enz. Willem gaat verhuizen naar Limburg. Hij hoopt wel nog regelmatig in Maasland te zullen zijn. Voor nu feliciteren wij hem met zijn verjaardag en wensen wij hem een hele fijne tijd in het zuiden van ons land.

Maarten van der Meer: Maarten is in het verleden zeer actief geweest binnen onze club. Nu gaat het even iets minder met zijn gezondheid. Hij ligt in het ziekenhuis met een longontsteking en meerdere longembolies. We hopen dat hij snel weer op zal knappen. Beterschap.

Gert de Jong (D2): Gert kan zijn schoenen, helaas, in het vet gaan zetten voor de rest van het seizoen. Hij heeft een blessure aan zijn knie die ervoor zorgt dat hij dit seizoen niet meer kan gaan voetballen. Dat is natuurlijk heel vervelend voor hem. Een deze dagen zullen wij hem op zoeken namens de club.

Geboorten en huwelijken: De komende maand hopen we weer 3 nieuwe MVV-baby’s te kunnen verwelkomen. Kevin Bouter, Bob van der Gaag en Wouter Jansen verwachten deze maand een ‘kleine’. Spannend! Mark Akkerman, Jeffey Wupkes, Dion Dickhoff (allen selectie), Arie van der Berg (MVV 5) en Gijs Geene (MVV 3) zullen in het huwelijk gaan treden de rond de komende zomer. Allemaal mooie berichten om naar uit te kunnen kijken.

Sean Backelandt (MVV 4): Sean kwam afgelopen zomer vanuit de A naar de senioren. Dit seizoen is tot op heden helaas niet geworden wat hij ervan had gehoopt. In zijn heup is een stuk bot verkeerd gegroeid wat zorgt voor irritatie rondom de hoop. Hij is, samen met de arts, nog zoekende naar een passende oplossing. Hopelijk kan ook hij snel de weg terug weer vinden.

Koos Arkesteijn: Koos is de afgelopen maanden intensief behandeld aan zijn ziekte, leukemie. Vorige week hoorden we helaas dat deze chemo’s niet het gewenste resultaat hebben gehad. De komende tijd zal uit gaan wijzen wat dit voor gevolgen heeft voor Koos. Wij wensen hem natuurlijk heel veel kracht om door te vechten.

Zoals jullie zien gebeurt er veel binnen een club als MVV ’27. Het is dan ook echt absoluut niet verkeerd om eens aan iemand te vragen: Hoe is het met je? Soms is het al heel fijn als iemand even naar je wil luisteren, juist als het even niet meezit.