Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Teams vrijdagavondvoetbal

Op dit moment nemen nemen ruim zestig spelers deel aan de vrijdagavondcompetitie bij MVV ’27. Zij komen uit in de onderstaande zes teams. Hoe de teams presteren en wanneer ze aan de bak gaan, vind je op de pagina met de uitslagen, stand en het programma.

Cachaceiros 2

VRIJDAGAVONDVOETBAL

Arnold Bos, Bob van der Gaag, Martin van Berkel, Wouter Jansen, Frank Rasens, Berry Bouter, Barry van der Hoeven, Ivo van Noordt, Ruud Vermeulen, Stefan van Mil, Jim van der Jagt en Rogier van der Kraan.


Old C-lectie

VRIJDAGAVONDVOETBAL

Rik Dijkshoorn, René Vijverberg, Ron van Mil, Frank Bierkens, Marco de Wilt, Michel Koeleman, André Vos, Walter Willemse, Maarten Gelting, Marco Lansbergen en Marco Kroes.


FC Zooitje

VRIJDAGAVONDVOETBAL

Silvano Fa, Roberto Fa, Renato Fa, Ronald van Mil, Johan Haaring, Mark de Kok, Vincent Vermeulen, Willem Kersbergen, Ron Lagrauw en Carlo Vermeulen.

MVV 4

(Foto volgt)

Bart Hanemaaijer, Maarten van der Sar, Ruben Weltevrede, Simon Poot, Arian Klein, Johan Verbaan, Thijs Pullen, Ben Van Leeuwen, Jeroen van der Berg, Sander de Lange en Marco van Trigt.

De schillenwinkel? Daar komen we zelden

(Foto volgt)

 

Edwin van Mil, Rik Popiolek, Martijn van Kersbergen, Wietse Pellikaan, Marc Louter, Sjaak van den Berg, Jan van der Hauw, Erik van Geest, Bas Denkers, Christiaan Evenhuis en Pieter van Rijs.


Chelsea Dagger

(Foto volgt)

Sven Wubben, Floris-Jan Foet, Jeroen van Mil, Stan Moerenhout, Niels van Vliet, Sam van Buijten, Patrick Vermeer, Liam Mcloughlin, Dirk van Wijk, Daan Verburgh

 

Team Vloot

(Foto volgt)

Pim Bosschaart, Sjoerd van Woerden, Jack Vlottes, Martin Groeneveld, Coen van der Meijs, Bram van Aalst, Sebastiaan van Aalst, Willem van Buuren, Maarten Denkers, Mitchel Kap, Micheal Klootwijk.

 

Team X

Wanneer we een oneven aantal vaste teams hebben, doet Team X zijn intrede in de vrijdagavondcompetitie. Team X kunnen we beschouwen als het meeste spontane team van MVV ’27. Voor dit team kan iedereen zich enkele dagen voorafgaand aan een speelronde van de vrijdagavondcompetitie aanmelden. Je meldt je dan aan voor alléén deze ene speelronde en je betaalt hier 5 euro per persoon voor. Aan dit team doen maximaal tien spelers mee, waarbij geldt: wie het eerste komt, die het eerst maalt. Uiteraard kun je je voor iedere ronde opnieuw aanmelden wanneer de inschrijving hiervoor wordt geopend.

 


Aanmelden nog mogelijk

Afgelopen vrijdag was de eerste avond van negen speelrondes. Vanaf nu zijn de speelrondes iedere laatste vrijdag van de maand. De vrijdagavondcompetitie heeft een flexibele opzet, waardoor gedurende het seizoen nieuwe teams kunnen instromen.

Vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27 is voor zowel huidige leden, oud-leden, niet-leden als bedrijven (ook bedrijven zonder sponsorcontract kunnen deelnemen). De minimale leeftijd van deelnemers is 18 jaar. Zowel mannen als dames zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook gemixte teams behoren tot de mogelijkheden. Inschrijven kan per team. De introductieprijs voor dit seizoen bedraagt voor ieder team 350 euro. Aanmelden van jouw team kan via deze link. Voor vragen en contact kun je terecht op vrijdagavondvoetbal@mvv27.nl.