Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Sportcentrum Life

Bij Sportcentrum Life houd je de conditie naast het voetbalveld uitstekend op peil. Voor slechts € 17,50 kun je er onbeperkt sporten. Voor dit bedrag kun je dus onbeperkt gebruik maken van de fitnessapparaten. Daarnaast kun je ook nog meedoen aan de groepslessen die Life aanbiedt in het ruime sportcentrum aan de Maassluiseweg. Voor jeugdleden is sporten bij Life nog goedkoper. Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts €12,50 per maand. Val je in de leeftijdscategorie van 13 t/m 18 jaar betaal je €15,- per maand.

Voor MVV-leden is sporten bij Life zelfs nog aantrekkelijker. Graag zetten wij de voordelen voor je op een rijtje:

– Wanneer je je als lid van MVV ’27 aanmeldt bij Sportcentrum Life betaal je GEEN inschrijfgeld. Je betaalt alleen eenmalig € 5,- voor een lidmaatschapspas.

– Leden van MVV ’27 die een jaarabonnement bij Life afsluiten, betalen hier slechts tien maanden van. De overige twee maanden van het jaar krijgen zij cadeau van Life.

– Wil je alleen in de zomer- of wintermaanden fitnessen om je conditie als voetballer op peil te houden, dan heeft Life daar ook een oplossing voor. Je kunt dan een abonnement voor 1 of 2 maanden afsluiten. Het abonnement loopt dan na de vooraf aangegeven periode automatisch af. Je hoeft je contract dan dus niet op te zeggen.

– Ook als team kun je gebruik maken van de faciliteiten van sportcentrum Life. Hiervoor dient de trainer / coach van je team van tevoren een afspraak te maken met Life. Voor 2 euro per persoon kun je dan als team een conditietraining volgen. Ideaal om je na de winter- of zomerstop weer klaar te maken voor de hervatting van het voetbalseizoen.

life

Adres: Maassluiseweg 8
3155 EJ Maasland
http://www.sportcentrumlife.nl
Telefoon: 010-5900287
E-mail: info@sportcentrumlife.nl