Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Selectiezaken


Samengesteld: feb 2019

Het is algemeen bekend dat de laatste maand nogal wat spelers bij met name het eerste elftal geblesseerd raakten en vandaar dat een update hiervan, maar ook van schorsingen en buitenlandse avonturen, hoog nodig is. Hier volgt een laatste opsomming aan de hand van een gesprek met assistent-trainer Jim van der Jagt:

Jeroen Arkesteijn: heeft zijn koffer gepakt en is aan het reizen geslagen (o.a. naar Australië).

Dik Groenewegen: verblijft nogal veel in het buitenland (ook Australië) en zal voor het einde van dit seizoen niet terugkeren in de selectie.

Che Carstens: is helemaal gestopt met voetballen.

Leon van Kersbergen: was naar aanleiding van zijn twee gele kaarten tegen VDL voor één duel geschorst, maar kan dus a.s. zaterdag weer present zijn.

Lars Kloet: is geblesseerd aan het bovenbeen en zal waarschijnlijk twee weken buitenspel staan voor hij weer aansluit bij de trainingen.

Kees de Koning: was nagenoeg hersteld van zijn enkelblessure, stond op het punt om mee te trainen, maar ging toch weer door die enkel. Hij is nu weer bezig met zijn herstel om zo snel mogelijk aan te sluiten.

Fred van Maaswaal: heeft een hamstringblessure opgelopen, is daar mogelijk nog wel enkele weken zoet mee, maar zijn grote wens is om het duel tegen Maasdijk mee te kunnen doen.

Sem Maaswinkel: tobt met een gescheurde enkelbandblessure en is klaar voor dit seizoen.

Justin Perdijk: tobt nog altijd met zijn knie en wil nog altijd zijn comeback maken, maar of dat lukt is de vraag.

Roberto van der Pol: verblijft ook in Australië voor ’n jaar én komt daarna wellicht terug naar de club.

Bret Rhijnsburger: is tussen werk en studie door even gestopt met voetballen en verblijft voor enkele maanden op Curaçao.

Thijs de Vast: komt terug van een schouderblessure, traint alweer ’n aantal weken mee en heeft er inmiddels een partijtje met het derde elftal opzitten.

Harm Voogt: tobt met een knieblessure. Momenteel op wintersport, maar zal daarna zich melden bij een orthopeet om duidelijk te krijgen welke schade hij heeft.

Jeffrey Wupkes: is momenteel herstellende van een enkelblessure.