Ons team is weer compleet!

Ivan is uit het gips en mag ook weer ballen dus hebben we weer 2 wissels.

PPSC zet gelijk goed druk waardoor David flink aan de bak moet als keeper. Hij houdt het doel leeg na drie goede aanvallen. Ook MVV komt niet gelijk tot scoren. Halverwege het eerste kwart komt er uiteindelijk een score op het bord uit een mooie voorzet van Tijn op Justus. De keeper komt er nog tussen maar Sem staat goed opgesteld om de afvallende bal lekker in het net te knallen. 1-0. De kop is eraf

en de mannen komen op stoom! Ivan scoort vanuit een mooie corner “bewust” direct 2-0 en kort daarna knalt Tijn zijn eerste erin vanuit een moeilijke hoek.

Dat allemaal binnen 2 minuten en dat smaakt naar meer. Uit de omschakeling zet Metin een aanval van achteren op met een strakke paas naar Mats. Mats tikt mooi door naar Tijn en BOEM. 4-0 en even later kan Mats zelf met zijn linker kanon 5-0 maken om het eerste kwart af te sluiten.

Aan het begin van het tweede kwart komt PPSC weer goed naar voren. Vanuit een vrije positie komen ze tot een mooi schot maar Mats duikt de bal voor de doellijn weg. Keepertje!!

Uit de uittrap komt Tijn mooi aan de bal en paast strak naar Erik die vrij voor het goal is gekomen. Onhoudbaar voor de keeper van PPSC. 6-0! Voorlopig houden onze mannen met elkaar het MVV doel schoon.

Sem wordt neergelegd en hij krijgt een vrijetrap mee. Met een mooie lob in de verre hoek knal hij zelf MVV naar 7-0. Het gaat lekker! Vanuit een lange doeltrap van Mats krijgt Tijn de bal en kan na een mooie aanname en een goede kapbeweging de 8-0 maken. HATTRICK aan het einde van het 2de kwart.

De trainert spreekt tevreden de mannen toe in de rust.

Is er een naam voor 4 goals in 1 wedstrijd? Tijn kan na een paas van Justus via Erik al slalommend richting het doel gaan en maakt zijn actie mooi af met 9-0. Ivan kan het ook op die manier en brengt dubbele cijfers op het bord. 10-0. Dan wordt er een overtreding door MVV gemaakt en geeft de scheids een pingel. PPSC maakt er goed gebruik van en scoort hun eerste punt. Onze mannen zijn er niet van geschrokken en gaan lekker door met goed teamwerk. Dit brengt de eindstand van het derde kwart op 11-1 door Tijn.

In het vierde kwart neemt Ivan weer een corner. Eerder ging goed dus toch maar weer proberen om de bal er direct in te krijgen. Bingo. 12-1. Door de pingel kreeg PPSC wel de smaak te pakken. Door flink druk te blijven zetten maken zij met een onhoudbaar schot 12-2. Onze mannen blijven aanvallen en voor het einde van de wedstrijd lukt het Mats met een hard schot over de grond weer te scoren. PPSC maakt aansluitend het laatste punt van de wedstrijd en de mannen schudden elkaar sportief de hand bij 13-3.