Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Peeters & Vermeulen en MVV ’27 verlengen sponsorcontract

Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs B.V. en MVV ’27 hebben besloten hun samenwerking te verlengen. Ook de komende drie jaar zal het bedrijf van Marco Vermeulen (foto rechts) en Edward Peeters Bronzen Vriend zijn van de Maaslandse voetbalvereniging.

Peeters & Vermeulen Makelaars Taxateurs B.V. verzorgt aan- en verkopen en taxaties van woningen en bedrijfsruimten in de hele regio. Met hun jarenlange ervaring in het makelaarsvak hebben zij veel kennis van de regionale vastgoedmarkt in huis. Sinds 2018 is het kantoor in Maasland gevestigd.

Beide makelaars zijn gecertificeerd makelaar en taxateur voor het taxeren, verkopen en aankopen van woningen en bedrijfsruimten. Er zijn verschillende vormen van dienstverlening: van full-service met een persoonlijke aanpak tot maatwerk. De basis blijft helder, transparant en open. De taxatierapporten en bedrijfsmatige taxaties voldoen aan de eisen van de valide instituten en brancheorganisaties.

Peeters & Vermeulen ondersteunt MVV ’27 graag, omdat de vereniging naast haar sportieve ambities volgens hen ook een belangrijke sociale functie in ons mooie dorp heeft en zij hier graag een bijdrage aan leveren. Marco is bovendien geen onbekende voor MVV ’27. In het verleden was hij een betrouwbare sluitpost van de Maaslandse voetbalvereniging.

MVV ’27 is blij dat Peeters & Vermeulen de vereniging ook de komende jaren blijft ondersteunen en hoopt dat beide partijen in de komende jaren met veel plezier met elkaar zullen blijven samenwerken.