Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Oproep: EHBO-ers gezocht

ehbo

Een aantal weken terug deed MVV ’27 via de website een oproep aan mensen met een diploma op het gebied van EHBO, BHV, of AED. MVV ’27 wil deze mensen graag in kaart brengen, zodat we weten op wie wij een beroep zouden kunnen doen als zich een noodgeval voordoet op of rond het sportcomplex. Zeker in het geval dat er levens op het spel staan, is het van groot belang dat we weten wie we kunnen inschakelen en hier snel op kunnen anticiperen.

Gelukkig hebben we al een flink aantal reacties gekregen, waar wij als club natuurlijk heel erg blij en dankbaar voor zijn. Toch hopen we nog wat meer mensen te vinden die een diploma op medisch gebied hebben en zich in noodgevallen beschikbaar stellen om de helpende hand te bieden. Dus ben of ken jij diegene die ons kan helpen, dan verzoeken wij je contact op te nemen met secretaris Martino Scheepers (06-50870177, e-mail: secretaris@mvv27.nl).

Heb je geen EHBO-diploma, maar sta je er wel voor open om dit te halen zodat je van waarde kunt zijn in dit soort situaties bij MVV ’27 (maar natuurlijk ook elders), ook dan nodigen wij je uit je aan te melden. MVV ’27 zal dan de mogelijkheden bekijken om jou een cursus  aan te bieden op kosten van de club.