Om 8.30 uur precies werd de wedstrijd gestart. We gingen vol goede moed van start. Om 8:32 is de stand 0-1. Door een eigen doelpunt werd het 0-2 en 8.34 uur 0-3. Na een mooie aanval van Jip en een schot op het doen, wist de keeper de bal te redden. Nu even rust om de tactiek te bespreken….helaas het 0-4 inmiddels ondanks diverse reddingen van Guido. 0-5. 0-6. Tijn had een mooie aanval samen met Nees, helaas was de keeper te sterk. Guido heeft aan het eind van de 1e helft zijn tegenstander geblokt, waardoor Excelsior niet heeft kunnen scoren! In de eerste minuut van de 2e helft met een links-rechts actie heeft Nees de 1-6 gescoord. Om 8.58 heeft Nees een mooi doelpunt gescoord 2-6. Tijn de 3-6 Excelsior kon het niet laten en scoorde een tegendoelpunt 3-7. Tijn heeft de tegenpartij uitgespeeld scoort 4-7 en excelsior komt terug met 4-8, 4-9, 4-10, 4-11, 4-12. Ondanks het verlies hebben de jongens heel goed gespeeld😃