Vooraf wisten we dat onze tegenstander met 6 uit 3 er iets beter voor stond dan wij dus was het zaak om goed bij de les te zijn vanaf het begin, nu dat waren we inderdaad want er werd gelijk goed druk op de bal en de tegenstander gezet en dat resulteerde al in minuut 4 in een 0 – 1 voorsprong, Rick werd mooi vrij gespeeld maar zijn schot werd gekeerd door de keeper maar toen was daar Finn die de bal er snoeihard in ramde, een super mooi begin en de eerste 20 minuten waren ook zeer goed te noemen met kansen op meer maar dat lukte jammer genoeg niet.

Na die 20 minuten werden we slordiger en kreeg Nootdorp meer vat op ons, wat op viel was dat er velen spelers van MVV zich niet op de been wisten te houden en dan bedoel ik dat er flink veel werd gevallen, waarschijnlijk door het zachte veld maar daar door werd het voetbal er niet beter op, wat ook op viel was dat er ondanks de mindere fase wel kei hard geknokt werd en wel door het hele elftal, onze tegenstander kreeg wat kleine kansjes maar echt gevaarlijk werden ze niet, we werden ook een beetje geholpen omdat de links buiten met afstand de beste speler van Nootdorp geblesseerd het veld moest verlaten een beetje tot opluchting van Roland, na een kleine opleving met een kans voor  Finn gingen we rusten met een 0 – 1 voorsprong wetende dat we er nog niet waren.

De eerste 20 minuten van de tweede helft waren van onze kant rommelig en zeker niet zo goed want Bart moest een paar keer alles uit de kast halen om de voorsprong vast te houden, maar toen kwam het moment suprême van onze Aadje hij ging heel goed door op links en ook zijn schot werd gekeerd door de keeper maar nu was Arien er als de kippen bij om mooi af te ronden dus een comfortabele voorsprong van 0 – 2, daarna moest Bart wederom aan de bak om de aansluitings treffer te voorkomen wat die met verve deed, de wedstrijd kabbelde naar zijn einde toe maar Luuk had nog een super leuke verrassing, na de zoveelste onderschepping van hem ging die op zijn bekende wijze knalhard door en wat hem eerder niet lukte tegen Westlandia (paal) lukte hem nu wel want via de keeper en de onderkant lat ging zijn schot de goal in dus een mooie 0 – 3, de scheids (met petje op helemaal goud) vond het wel welletjes en floot gelijk daarna voor het einde van de wedstrijd.

Mannen een super mooi resultaat maar ook een wedstrijd met veel pieken (en dat is mooi) maar ook te veel dalen en dat moet eruit zeker als we aanstaande zaterdag de mede koploper Velo 2 op bezoek krijgen.

Opstelling: Bart den Broeder, Yennink Berrevoets, Ronald Arkesteijn, Jens de Graaf, Luuk Halve, Jan de Baat, Jorrit Fortuin (Luuk van Strijen), Finn Verpalen (Julian Tinbergen), Arien Oprel (Bret Rijnsburger), Max de Vetten (Aad Srinarasit), Rick Zwaard (Koen de Bloeme).