Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

MVV’27 JO8-3 – MVV’27 JO8-2 (3-11)

Vandaag de eerste competitiewedstijd tegen onze MVV maatjes van JO8-3. Voor een enthousiast publiek hebben jullie een top wedstrijd laten zien.

Na een voorzichtig begin kregen Abel en Eva al snel de eerste doelpogingen.  De tegenstander kreeg geen grip op de wedstrijd doordat er op het middenveld al snel druk op de bal gezet werd. Na het eerste kwart van de wedstrijd stond de score op 1-3. Lucca was heerser op het middenveld. Bal afpakken, actie maken en overspellen waarna Hidde, na zijn dribbel, weer een mooie pas kon geven. Het was goed om te zien dat jullie makkelijk samen spelen en elkaar weten te vinden. Met een 2-6 doken we de rust in. Een verdiende beker limo kon er wel in.

Ook na de rust bleven jullie goed samenspelen. Vermoeidheid was er nog niet. Sil stond zijn mannetje en zocht met regelmaat het duel op. Samen met Scott stond de verdediging als een huis. Had de tegenstander de bal, dan doken jullie er gelijk op. Klasse werk. Koen hield op het middenveld het overzicht en gaf diverse breedte passen naar Eva en Hidde waardoor de ruimte goed benut werd en er weer naar voren gespeeld kon worden om vervolgens Abel weer voor het goal te vinden.

Door dit sterke voetbal hebben jullie dan ook verdiend gewonnen. Klasse gespeeld! Wat een plezier hebben jullie en wat een plezier om naar te kijken. We kijken weer uit naar volgende week.