14 oktober uit tegen CWO !

Mats maakte binnen een minuut al de openingstreffer. Dat belooft weer wat. Met de eerste rust was het 2-0. Toch anders dan anders, de jongens kregen het niet cadeau en moesten aan de bak. Erik kreeg als keeper in het tweede part een bal tegen de lat. Wel even schrikken met dit gelukje. Tijn maakte daarna snel met een lange afstand schot 3-0 en kort daarna Justus 4-0 wat de pijn van zijn paarse nagel verzachtte. Pas in het derde part kregen de mannen het eerste tegen doelpunt. Daar moesten ze even aan wennen en ging het harder met de tegendoelpunten. CWO veranderde slim van tactiek. De keeper kon ver uittrappen en daar stond een aanvaller vaak ongedekt en kon zo makkelijk scoren. Met wat peptalk van Jaap ging het weer lopen. Tijn gaf een mooie voorzet van de zijkant en Mats kaatste de bal prachtig in het net. Zo werd het uiteindelijk 6-9 voor MVV27. Ondanks de goede weerstand van CWO toch gewonnen!