Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

MVV JO8-1 – Full Speed JO8-2 resulteert in doelpuntenregen (17-2)

Vandaag speelden de mannen op eigen vertrouwde grond tegen het JO8-2 team van Full Speed uit Delft. Ze hadden er zin in en de energie spatte er vanaf!

Het startsignaal was nog maar net gegeven toen het openingsdoelpunt werd gemaakt door Niek 1-0! En voordat de tegenstander het door had, maakte Dex maakte vervolgens vlot de 2-0.

Daarna herpakte Full Speed zich. Ze wisten een aantal keer op het doel te schieten, maar Mats wist ze mooi te redden. Op een gegeven moment kwam dan toch de onvermijdelijke 2-1. Vlak voordat het fluitsignaal van het eerste kwart klonk, pingelde Dex er nog één in: 3-1.

Daarna ging het hard! Mats schoot als keeper een lange bal naar Niek die vervolgens de 4-1 scoorde. Vlak daarna scoorden Dex en Niek nog een keer en inmiddels is het dus 6-1. Vlak voor rust maakte Kjeld het nog spannend met een mooie aanval, helaas ging de bal net over.

Na de rust nam Niek de honneurs waar als doelman. De tegenstander probeerde wat meer balbezit te krijgen, maar kansloos met Gijs, Merijn en Kjeld die sterk verdedigden. Dex wist er snel weer 2 in te schieten en maakt daarmee de score 8-1. Na een mooie voorzet van Kjeld, schoot Merijn de 9-1 in en vlak daarna Kjeld zelf de 10-1. We waren inmiddels dus de dubbele cijfers ingegaan!

Dex dolde een aantal mannen van Full Speed uit, maar niet te snel juichen: de tegenstander wist er vandoor te gaan en scoorde een verdiend doelpunt: 10-2. Dex en Mats scoorden nog een keer: 12-2.

Na nog een korte rust gingen we comfortabel het laatste deel van de wedstrijd in. Een cadeautje was het eigen doelpunt door de tegenstander: 13-2. Dex wist er vervolgens nog 4 te scoren, waarvan één door een mooie voorzet van Kjeld en daarmee sloten we de wedstrijd af met een monsterzege van 17-2.

Met penalty schieten liet de tegenstander nog wel even zien wat ze in huis hadden: strakke ballen die achter elkaar het net invlogen. Die ruimte hebben ze tijdens de wedstrijd niet gehad. Er is dus hard en goed gewerkt door MVV, en dat zonder wisselspeler deze week