Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

MVV ’27 VR1: Maandagavond wedstrijd Dejavu!!!

MVV’27 VR1 – DVV09 VR1                                                          Uitslag 2-4

Maandagavond wedstrijd  Dejavu!!!

Inhaalwedstrijd voor de beker zou ons een toegang naar de volgende ronde kunnen geven en dan hopen dat we weer even ver zouden kunnen komen als 2 jaar geleden. Alleen een Dejavu kan ons echter nog helpen. We gingen met 2-4 ten onder en eigenlijk kan alleen zaterdag ons VDL VR2 nog helpen door DVV09 even klop te geven en dat wij dan ruim winnen in het verre Melissant. Dat was 2 jaar terug ook dat we dachten dat we er uit lagen, maar dat de onderste uit de poule de bovenste versloeg en wij ineens door waren. De bal blijft rond.

Zou het dan terecht zijn om door te gaan? Ja natuurlijk want wat hebben we een kansen gehad voor die goal en wat gaven we ze makkelijk weg. 1e helft 1.30 op de klok en de 0-1 was een feit. Bij ons nooit een probleem want de mouwen gaan omhoog en sliding broekjes worden omlaag gerold en de MVV dames gaan ervoor. Leuke en goede combies waarbij de bal werd rondgespeeld zoals het hoort, over de grond en naar de juiste kleur. Aanvallen genoeg en ook tot in de 16 bij hun, maar dan het afmaken of killen zoals onze Pim altijd zei. Toch gaf het me wel weer de energie en het vertrouwen voor de rest van ons voetbaljaar. We waren 20 minuten de bovenliggende partij met zoals gezegd vele kansen en dan gebeurd altijd wat logisch is. Zij 1 kans en de 0-2 is een feit. Zo gaan we de rust in en wat kan je dan zeggen.

2e helft keeperswissel en wederom leuk en goed voetbal en we schuiven een btje in naar het middenveld om dat te ondersteunen en om een vrouwtje meer te krijgen en DVV09 neemt over en 0-3 staat erop. We gaan hierna echt vrijuit spelen en komen met hele mooie paasjes op hun helft en na een steekballetje en een goede combinatie leggen we 1-3 in het netje. Krampjes hier en daar en met gedwongen wissels is het pappen en nat houden. Je weet als de 2-3 valt dan is het over, want ze begonnen een btje te mauwen op elkaar. Helaas 1-4 in het hoekje waar niemand bij had gekund. We staan weer in de cirkel voor de aftrap en hebben in ieder geval weer balbezit waarbij we er nog steeds in geloven. Dan na een mooie combi en een vreselijk mooi doorgelopen Annabel Suijker (ja die van MO19), maakt ze haar eerste goal voor VR1 en de 2-4 staat weer op het bord. Toch nog de spirit om het te proberen en we krijgen zowaar nog kansen op de 3-4 maar het geluk was niet aan onze zijde. Scheids fluit af en het zit er ogenschijnlijk op, maar zoals gezegd, laten we zaterdag afwachten. Als die Blauwe Tijgers van VDL VR2 het zaterdag net zo op hun heupen hebben als tegen ons dan heb ik nog geloof erin.

Moraal: Coaching zonder ja maar wordt heel belangrijk dit jaar.

Bedankt Dames tot donderdag, uitloop trainingkje.

Josephine.