MVV’27 VR1-Maasdijk Vr1 Eindstand 0-5.

Fevowest Cup in, Fevowest Cup uit!!!!

Je ken het maar gehad hebben. Na 3 jaar toch maar weer eens ingeschreven. Meteen tegen de titelhoudster van vorig jaar. Het viel niet mee om een datum te plannen, maar het moest dus gisteren gebeuren.

Koude maandagavond en in plaats van trainen dan maar een wedstrijd tegen een derdeklasser, dus meteen een goede maatstaf om eens te kijken waar we staan. In de competitie 4e klasse draaien we goed mee bovenin, dus een uitdaging met een goede voetballende tegenstander. Dit soort wedstrijden is lekkerder voor ons als tegen stugge fysieke tegenstanders. We begonnen best lekker maar werden bij de eerste de beste simpele aanval eigenlijk MVV’27 VR1 onwaardig weggespeeld en de 0-1 was te snel een feit. Hierna krijgen we het voetballend best lekker onder de knie en we komen aan goed voetbal toe. Wat kansen voor de goal maar helaas geen aansluiting. Uiteraard daarna zou ik haast zeggen hebben zij een aanval en de 0-2 is ook een feit. We krijgen dan 10 goede minuten en dat er dan geen eentje invalt is jammer en had voor jullie verdiend geweest en voor de wedstrijd ook. De lekker combinerende Maasdijkers maken nog de 0-3 en hierna is het rust.

2e helft is het eigenlijk eenrichtingsverkeer en komen we er niet meer aan toe. Zelfs niet nadat ze gaan wisselen. Ze blijven een goed voetballende ploeg al merkte ik wel dat ze conditioneel af en toe naar lucht moesten happen en dat was weer jullie verdienste want jullie blijven wel gaan en dat zullen ze niet gewend zijn in hun eigen competitie. Ze maken nog een 0-4 en 0-5 en net voor de lichten automatisch uitgaan fluit de scheids af.

Meiden in plaats van training een wedstrijd altijd lekker. Verschil 3e en 4e klasse dat heb ik wel gezien en jullie zelf hoop ik ook. Na deze wedstrijd toch weer een blessure gevalletje erbij. Sterkte Tes. Dan Isabelle waanzinnig bedankt voor het mee willen spelen.

Moraal van deze wedstrijd: Vergeet deze eindstand, maar neem hem wel mee naar de volgende.