Met de vorst op de ruiten beloofde het weer een mooie voetbaldag te worden. Zonder trainert en vol goede moed gingen we naar onze buren Lyra. Na weer heerlijk getraind te hebben afgelopen week zou het vandaag, ondanks het kreupele team, toch weer eens moeten lukken!

In de kleedkamer een kort woordje en de wei in. We begonnen gefocust en creëerde kansen. Mooie acties en driehoekjes lieten de bal meerdere malen voor de goal komen, maar zonder resultaat. Ook de dames van Lyra konden het middenveld goed vinden, met over en weer wat kansen. We gingen met de brillenstand de rust in. Korte woorden en de neuzen dezelfde kant op, het zou moeten lukken. We starten tweede helft weer fel. Mooie combi’s en weer goede kansen. Dan krijgt Keash ineens geel nadat Ans met de scheids een kort woordje heeft. Zonde en even met 10 man. Bikkelen en wachten tot ze er weer in mag. Maar dan, een mooie voorzet en Eef tikt hem met de knie binnen 0-1 #bam #watkijkjenou. We bikkelen door en de moed is terug. Dan gaat onze Yo naar de grond.. zere knie en het veld uit. Iedereen heeft ernstige scenario’s in zijn hoofd, maar nog geen 10 min later is ze weer terug op de brommert het veld in. Niet veel later is Keash terug, gaat een keer zelf en schiet netjes de kruising in 0-2. Nog even volhouden. Dan, op 25 meter een vrije trap voor Lyra. Deze schiet zij mooi onderkant lat in en zo werd het net voor het einde 1-2!

Ondanks alles een leuke wedstrijd met mooie acties. Saar bedankt voor het meedoen en Joëlle weer mooie minuten gemaakt.