MVV speelde onder lastige weersomstandigheden een oefenwedstrijd op veld 3. Dennis Louter en Jari Boon waren beiden licht geblesseerd en derhalve niet beschikbaar wellicht door een extra week rust kunnen ze volgende week wel spelen.

De 1e helft was het veldspel van MVV best leuk om te zien en dit leverde enkele kleine kansen op. Rick Zwaard was het dichtste bij de gelijkmaker met een schot tegen de paal.
Kethel Spaland had nl. via een vloeiende aanval een prachtig doelpunt gescoord via Remco Wuister. Verder zagen we voor de rust een prima redding van Bart den Broeder.

De 2e helft werd er veel gewisseld wat de teamprestatie niet ten goede kwam. MVV maakte eerst nog gelijk via een strafschop benut door Sem van Maaswinkel 1-1. Hierna scoorde Kethel Spaland binnen circa 7 minuten drie doelpunten als gevolg van  slechte communicatie binnen het team !
Qua voetbal was het redelijk gelijkwaardig en derhalve geeft de uitslag een vertekend beeld.

Belangrijker wordt de komende wedstrijd tegen DSVP a.s. zaterdag voor de laatste wedstrijden om  de 2e periode titel. De stand van zaken is als volgt:
Verburch staat met 19 punten bovenaan en een doelsaldo van plus 9. Zij spelen uit tegen DWO en deze ploeg is uitgeschakeld voor de 2e periode maar uiteraard niet voor het kampioenschap.
MVV heeft 17 punten en een doelsaldo van plus 9.
DSVP heeft 16 punten  en ook een doelsaldo van plus 9.
Conclusie MVV moet winnen en bij de andere wedstrijd moet Verburch gelijkspelen  of verliezen dan heeft MVV de 2e periode binnen.
KMD heeft al de 1e periode dus die telt niet meer mee.

Opstelling MVV: Bart den Broeder, Lars Kloet, Yannick Berrevoets, Mike van Uffelen, Jacco Buynink, Finn Verpaalen (Erik van Geest), Leon van Kersbergen (Jordi Lems), Sem van Maaswinkel, Rick Zwaard (Arien Oprel), Haysam A. Michael Berrevoets (Lourens van Rooyen).