Na diverse onderlinge partijtjes op het MVV 27-complex trok het team van hoofdtrainer Marcel van Wieren vandaag naar Naaldwijk om weer eens op vreemde bodem te oefenen.
Tijdens de negentig minuten bleek dat beide partijen zeker van goede wil waren, maar van veel wedstrijdritme kon nauwelijks gesproken worden. Logisch, want na zaterdag 10 oktober van het afgelopen jaar had de competitie stilgelegen.
Het was benauwd op Sportpark De Hoge Bomen en voor de spelers was het de redding dat iedere helft een drinkpauze werd ingelast.

In het redelijk gelijk opgaande duel nam de thuisploeg na ’n half uur de leiding door een treffer van oud-MVV 27-speler Wouter van Alphen (1-0). Met zo’n vijf minuten voor de rust kreeg hij weer een dot van een kans, maar mikte de bal nu naast de paal.
Dat laatste kwartiertje was sowieso aantrekkelijk met kansrijke pogingen van Luuk Halve (schot schampte buitenkant paal), Dennis Louter (mikte net voorlangs) en Bret Rhijnsburger (knappe redding van de doelman).

Halverwege de tweede helft kwamen de Maaslanders op gelijke hoogte door middel van een benutte pingel van Michael Berrevoets.
Echter, nog geen zestig seconden later bracht Michiel van den Berg Naaldwijk weer op voorsprong (2-1). Diezelfde speler mocht in de slotfase nog eens doeltreffend uithalen en de eindstand vastleggen (3-1).

Met deze partij kwam een einde aan een wel heel erg kort seizoen. Over ’n week of zes of zeven zal er wellicht een volgend oefenduel op het programma staan. En dan maar hopen dat nu weer een volledig seizoen gedraaid kan worden.

Opstelling: Lars van Gastel (Jari Boon), Stef van Velden (Luuk van Strijen), Cas van der Hoeven, Jaco Buynink (Jimmy van der Hoeven), Luuk Halve, Timo van Eijck, Jan de Baat, Michael Berrevoets, Dennis Louter (Bouke Schipper), Rick Zwaard en Bret Rhijnsburger.