Voor de tweede maal trad het eerste elftal van MVV ’27 deze week aan bij Honselersdijk als deelnemer van De Club van Honsel Toernooi. Na een gelijkspel (2-2, treffers van Huib van Barneveldt en Dennis Louter) afgelopen dinsdag tegen poulegenoot Naaldwijk werd op de zaterdag een 1-2 overwinning op de kersverse eersteklasser behaald.

De eerste helft kon men het klasseverschil tussen beide ploegen niet ontdekken. MVV ’27 had geen drempelvrees en zocht met veel enthousiasme het initiatief. Men kreeg de droomstart die het wenste, want met twee minuten op de klok stond er de 0-1 op het bord. Huib van Barneveldt kreeg in een vrije positie de bal in bezit en zijn schot vloog via de handen van Boy Zuijderwijk in de touwen.

Precies een half uur later profiteerde Dennis Louter van zwak verdedigend werk in de Honselse verdediging, stormde op en gaf voor aan Haysam Aradelaziz die bij de tweede paal de 0-2 binnen schoot. Wat een weelde in een duel waarin de kansen over en weer groot en goed verdeeld werden.

Na de rust pakte de thuisploeg de zaken feller aan en MVV ’27 had niet heel veel in te brengen. Honselersdijk creëerde ondanks de dreiging weinig grote kansen. De gevaarlijkste man aan hun kant, Tom van Veen, was de enige die het Maaslandse doel wist te vinden in de 52e minuut na een lange sprint.

Het tweede elftal speelde dinsdag 2-2 tegen Naaldwijk en vandaag 1-1 tegen thuisclub Honselersdijk. De vierde deelnemende ploeg was Verburch. De einduitslag om de DCVH Bokaal zal z.s.m. op de website komen te staan.

Opstelling: Bart den Broeder, Harm Voogt, Lars Kloet, Jeffrey Wupkes (Rick Vijverberg), Jordi Lems, Sem Maaswinkel (Ronald Arkesteijn), Eric van Geest (Dick Groenewegen), Mike van Uffelen, Dennis Louter, Haysam Aredelaziz (Aad Siranarasit) en Huib van Barneveldt (Brady van Stralendorf)