MVV’27 VR1 – ‘s-Gravenzande vr1/2 Eindstand 3-3.

Combielftallen maken vaak het verschil in het meidenvoetbal!!!

Ik zal er verder niet meer over zeuren. Wat ik er nog wel over kwijt wil is dat je het moet zien als dat Messi ineens mee mag doen met Feyenoord dit weekend tegen Vitesse. Dat is hetzelfde als dat bij hun 4 meiden meedoen uit de VR1 die spelen in de 3e klasse. Zij bepalen het wedstrijdverloop. Gelukkig wisten mijn dames dat te breken. Trots.

Veld 3 lekker zonnetje we gaan ervoor. Heerlijk begin. Rust in het veld. Lekkere combies en direct een paar keer goed voor de goal. Alleen die gele gedaante in de midden is de keeper en daar moet je langs. Elke goede aanval stonden we voor die gele gedaante en die mocht de bal gewoon vangen oppakken of krijgen. Waar jullie op traingen mij de handen roodschieten of mij in de hoeken laten krabbelen daar gaven jullie haar gewoon de bal. Niet getreurd hij moet er toch een keer in.

Natuurlijk zij ook aan de bal via de vr1 meiden en die schieten dan 2 keer en 0-2 is een feit. Ik zit nooit in een dug-out maar nu moest ik gaan zitten ik wist het niet meer. Bewust het wisselen anders gedaan en dat gaf wel de rust in het veld dus het moest goedkomen. Einde 1e helft.

2e helft na een soort van peptalk en kijkend naar de koppies geloofde ik er wel in. Het ging erom wat er in die koppies omgaat. Weer verlies en Maasdijk in vooruitzicht is niet positief bevorderend. Koppen omhoog en alles geven dames. En dat deden jullie. Heerlijke aanvallen, steekpaasjes en toen was Ger het zat. Linkerkant 16 het balletje ontvangen doordribbelen en met links in de goal 1-2, Coach staat klaar en helaas Ger weet het niet meer (ach volgende keer dan maar). Het is je gegund Ger na al het zwoegen en harde werken. Het geloof zit weer in de lift. De ene na de andere aanval en corner. Corner linker kant, Ger schiet richting 1e paal Tes loopt in en schiet kei en keihard in de touwen, wat een opluchting en ontlading 2-2. Wat een pot en misschien zit er wel meer in.

We moesten meteen de bal ook weer omwisselen want was te zacht. De wedstrijdbal hadden we even moeten omwisselen want hek was te laag en precies daarmee viel de 2-2. We gaan dooooooor voor de volle winst en dan toch helaas nog 6 minuutjes en de 2-3 is een feit. Verdorie het zal toch weer niet. Toch zie ik geloof bij jullie waarbij ik denk nee toch. Vrije trap rechterkant 16. Waar is Ras. Oh ja was vrij geloot. Charel dan maar achter de bal. Hé ze laten Melis vrij op de 16. In 1 keer of opzij? Leg hem opzij denk ik en wat doet ze, ja opzij en ja hoor Melis schiet hem via een pootje langs die gele gedaante 3-3. Je hoopt dan dat de scheids affluit maar er doen zich gewoon nog 2 kansjes voor op volle winst. Dan toch fluit hij af en met 3-3 mogen we ook tevreden zijn in deze wedstrijd. Dames wat hebben jullie er voor geknokt wat een teamprestatie.

Een selfie mag dan best overwinningsselfie zijn. Blije gezichten na heel veel inzet en samenspel en daar gaat het toch om. Overwinningswijn dan ook maar. Drink doooooooor. Proost meiden fijn weekend. Voor sommigen alaaf en tot dinsdag.