De vierde wedstrijd in deze competitie bracht ons Westlandia 3 een elftal met  5 punten uit 3, maar ook een elftal wat veel scoort (12) maar ook veel tegen doelpunten in casseerde (10), we begonnen door de vele regenval op veld 3 wat ik persoonlijk een verschrikking vind, door familie omstandigheden was Marcel niet aanwezig en werden de honneurs door Hakan en Arno waar genomen.

Of het aan de steeds maar vallende regen lag of het kunstgras dat weet ik niet maar vanaf het begin was het van onze kant een stroeve pot voetbal met weinig hoogte punten, we waren voetballend wel de betere ploeg maar er werd traag gespeeld en onzorgvuldigheid was vaak te vinden in ons spel, af en toe was er een opleving wat resulteerde in kleine kansjes al moet worden gezegd dat onze Aadje wel een dot van een kans kreeg maar een op een met de keeper ging zijn schot naast, wat wel op viel was de drive die Luuk H liet zien elke keer als die de kans had om op te stomen deed hij dat ook, en hij was het ook die in minuut 40 een afgemeten voorzet gaf die mooi werd ingekopt door Max dus 1 – 0, kort daarna mocht Yennink een vrije trap nemen die jammer genoeg voor ons op de lat terecht kwam, dus gingen we rusten met 1 – 0.

De tweede helft was nog geen 3 minuten oud toen Luuk ( weer hij ) wederom de bal op het hoofd van Max lag die zijn tweede maakte dus een heerlijke 2 – 0 voorsprong, je zou zeggen niets meer aan de hand maar voetballend werd het van onze kant beduidend minder en Westlandia kreeg zelfs een paar kleine kansjes, en het werd zelfs 2 – 1 door een makkelijk gegeven penalty na een duw fout van onze maker van de 2 goals, het doem scenario van vorige week kwam even om de hoek kijken en even waren we het echt helemaal kwijt maar een kwartier voor tijd ging Luuk v S goed door en via de keeper kwam de bal bij Max terecht die de 3 – 1 er in knalde ( mooie hattrick ) en dat was best een opluchting.

Na de 3 – 1 was de tegenstand van Westlandia wel over en kwamen er zelfs nog kansen voor meer doelpunten, het was verdomd jammer dat Luuk H na een lange rush de bal op de paal schoot anders had die zijn goede pot voetbal dubbel kunnen belonen.

Mijn inziens was dit ondanks de overwinning de minste wedstrijd van de vier en gezien de komende 2 wedstrijden Nootdorp en Velo zal er beter moeten worden gevoetbald dan in deze pot, we noemen bij 2 nooit een man van de wedstrijd maar deze keer doe ik het wel en dat was met verve LUUK HALVE.

Opstelling: Bart den Broeder, Yennink Berrevoets, Ronald Arkesteijn, Jens de Graaf, Luuk Halve, Julian Tinbergen, Jan de Baat, Luuk van Strijen (Jorrit Fortuin),  Aad Srinarasit (Sander Quick), Arien Oprel (Thom de Koning) Max de Vetten.