De eerste wedstrijd na de winterstop bracht ons GDA 2 een elftal waar we in de uit wedstrijd van hebben verloren met 3 – 1 (de enige wedstrijd met verlies in 11 duels) dus waren we gewaarschuwd, we kunnen achteraf stellen dat de eerste helft 2 gezichten had ( heb ik niet van mijzelf ) en in de tweede helft was het precies hetzelfde.

We begonnen redelijk sterk aan de wedstrijd met in de eerste 20 minuten een veldoverwicht en dat bracht ons best wel wat kansjes wat resulteerde in een schot van Max dat tijdig werd geblokt door de defensie van GDA, maar in minuut 15 was het raak, via Jordi kwam de bal bij Rick die zijn tegenstander mooi uitkapte en de bal beheerst in de linker benedenhoek knalde een mooie opsteker dus 1 – 0 kort daarna kreeg Rick weer een mogelijkheid maar zijn schot was iets te slap en een prooi voor de keeper.

Ondanks de opsteker ging het daarna behoorlijk minder, onze tegenstander werd sterker en sterker en we moesten alle zeilen bij zetten om op voorsprong te blijven, maar 5 minuten voor het rustsignaal was het via een mooie kopbal ineens 1 – 1 maar onze Jan had buitenspel gezien en voor ons gelukkig ging de scheids daarin mee, kort daarna had de spits van GDA een levensgrote kans maar wederom zat het engeltje bij ons op de lat want de bal ging rakelings naast en zo wisten we het met wat fortuin op 1 – 0 te houden met de rust.

De tweede helft ging GDA door waar ze de laatste 20 minuten van de eerste helft mee bezig waren en dat was,  het ons zo moeilijk mogelijk maken en ze werden beloond want na 11 minuten werd het echt 1 – 1 en ik kan niet anders zeggen dat het op dat moment verdiend was, maar 5 minuten later was het toch weer MVV 2 die zijn veerkracht liet zien want via een assist van Aadje kwam de bal bij Max die zijn tegenstander schitterend het bos in stuurde en heel mooi de 2 – 1 scoorde, we waren er nog niet en GDA probeerde het heft weer in handen te nemen maar toen kwamen er 3 hele mooie minuten eerst werd Rick mooi aangespeeld en haalde die doeltreffend uit en even later was het Michael die voor de 4 – 1 tekende, op de tribune waren de meeste toeschouwers redelijk verbaasd want zag het er eerst niet meer rooskleurig uit nu was het ineens een duidelijk gewonnen pot voetbal.

De koek was nog niet op want GDA wist na een mooie aanval er nog 4 – 2 van te maken maar het slotakkoord was in handen van Luuk S die na een assist van Max er 5 – 2 van wist te maken.

Een 5 – 2 winst op een voor ons zeer lastige tegenstander is heel knap maar de eerlijkheid is dat het in deze pot voetbal allemaal wel heel erg mee zat, volgende week wacht ons weer een thuiswedstrijd en wel tegen Die Haghe, een sterke tegenstander waar we uit net met 0 – 1 van wisten te winnen.

Opstelling: Mark van Barnevelt, Thijs de Vast, Ronald Arkesteijn, Jens de graaf, Luuk Halve (Brett Rijnsburger) Jordi Lems, Jan de Baat, Michael Berrevoets (Luuk van Strijen) Aad Srinarasit (Thom de Koning) Max de Vetten, Rick Zwaard (Roan Dechering).