Het verslag van vorige week moet ik u schuldig blijven i.v.m. werkzaamheden maar uit horen zeggen was het zuur om in de laatste minuut de partij te verliezen met 2 – 1 waar een gelijkspel meer dan verdiend was geweest.

Vandaag stond de strijd op de planning tegen de nummer 2 van de competitie en wel BVCB en we kunnen gelijkstellen dat deze ploeg daar niet voor niets stond, maar in deze wedstrijd was de inzet en onverzettelijkheid van ons hele jonge team voortreffelijk, vanaf minuut 1 werd er druk gezet op onze tegenstander die dit duidelijk niet leuk vonden en ook niet gewend waren.Het begin was helemaal super want Haysam (is in topvorm) onderschepte een breedte pass en wist zijn zesde goal van dit seizoen te scoren, een flinke opsteker tegen zoals al gezegd een goed en sterk voetballend elftal en dat lieten ze zien ook we moesten alle zeilen bijzetten om ze te beletten om te scoren en lukte het bij de achterste linie niet helemaal dan was daar Twan die wederom een sterke pot keepte en op een missertje na alles gewoon pakte.

De irritatie liep hoog op bij onze tegenstander die het maar niets vonden dat ze hun normale spelletje niet konden spelen door het direct druk zetten en storen van ons team wat natuurlijk veel concentratie vergde maar wat met verve werd uitgevoerd, in minuut 44 was het haast 2 – 0 maar de kopbal trof geen doel maar 3 minuten later was het wel raak, een vrije trap genomen door Brett kwam voor de voeten van de goed spelende Mike terecht en hij schoot de bal beheerst en droog binnen, en zo gingen we naar de thee met een 2 – 0 stand.We wisten dat BVCB er alles aan ging doen om weer in de wedstrijd te komen maar we pakte wat we in de eerste helft zo goed deden weer helemaal op en buiten een paar kansjes en een hele grote kans ( ging net voor langs ) werden ze niet echt gevaarlijk, we verdiende duidelijk nog een pingel maar die werd niet gegeven door de scheids, de wedstrijd liep naar zijn einde toe en verder dan een buitenspel doelpunt kwam onze tegenstander niet, en het scheelde heel weinig of Haysam had nummer 7 gemaakt maar dat ging jammer genoeg niet door.

Jongens complimenten voor jullie tomeloze inzet, als we zo blijven geloven in ons zelf dan komen er geheid meer punten, moet ik nog vermelden dat ons oermens Jan na een avondje in de tent er gewoon stond, ik zou een week nodig hebben om weer bij te komen klasse man.

Opstelling: Twan Lansbergen, Ronald Arkesteijn, Mike van Uffelen, Bret Rijnsburger, Joris Sonneveld, Jens de Graaf, Jan de Baat (Kevin Bouter) Finn Verpalen (Brady Stralendorff) Arien Oprel, Haysam Abedelaziz,  Aad Srinarasit.