Vlnr: Daan van Uffelen, Guido Anema, Merlijn Nelwan, Daan Benard, Jip Klop, Tijn Stigter, Amoz Born, Luuk van der Sar en Nees van Pelt

Zaterdag 25 augustus 2018

Na de zomerstop en een informatieve bijeenkomst vroeg in de ochtend van de trainers Arie-Jan van Pelt, Maarten van der Sar en Willem Bosschaart en de ouders, mochten de spelertjes van de JO8-1 (Nees van Pelt, Luuk van der Sar, Jip Klop, Tijn Stigter, Amoz Born, Guido Anema, Merlijn Nelwan, Daan van Uffelen en Daan Benard) eindelijk weer het veld op.

Ze hadden er ontzettend veel zin in en dat was goed te zien op het veld! Na 5 minuten stond de tegenstander MSV ’71 op een 1-0 achterstand door een harde pegel van Luuk en in de 19e minuut passeerde Amoz meerdere tegenstanders en scoorde de 2-0! Dat MSV’71 lange tijd niet tot scoren kwam, was zeker te danken aan Jip, die voor het eerst keepte en meerdere mooie reddingen had.

Na de rust kwam MSV’71 helaas langszij; na 30 minuten spelen stond het 2-3. Het is natuurlijk ook even wennen ten opzichte van vorig seizoen: een groter veld, minder spelers en een groter goal. Maar de JO8-1 herpakte zich en Nees scoorde in de 35e minuut de dik verdiende gelijkmaker! Einduitslag 3-3. Maar als de JO8-1 zo goed blijft spelen, zal de eerste overwinning niet lang op zich laten wachten!