Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Jeugdkampnieuws

Beste jeugdspeler en ouder(s),

Zoals jullie weten kan het normale weekje Loon op Zand niet doorgaan dit jaar, maar wij laten het er niet bij zitten en willen toch de 47e editie van het kamp organiseren. Met alle regels en richtlijnen van het RIVM in acht nemend zullen wij een alternatief kamp organiseren op de kunstgrasvelden van MVV’27 en in en rond het dorp.

Het kamp vindt overdag plaats van ongeveer half 9 tot half 6 op de dagen woensdag 29 juli tot en met vrijdag 31 juli.

Het kamp zal zo veel als mogelijk gaan lijken op het normale kamp, we organiseren een vossenjacht, een voetbaltoernooi, een fietspuzzeltocht en als klapper een polderrace! Uiteraard is er aan het einde van de 3 dagen een ‘Groep van de Week’.

Wij willen het kamp organiseren voor maximaal 100 kinderen Ook de meisjes kunnen zich dit jaar eenmalig aanmelden. Het jeugdkamp staat open voor jeugdleden die dit jaar 8 jaar oud worden tot en met leden die dit jaar 14 worden. Ben je geboren in 2006 (en word je dus 14 in 2020), dan mag je voor het laatst mee en ben je ‘laatstejaars’.

Ben je enthousiast en wil je ook meedoen? Dat kan, meld je dan nu aan! De kosten voor het jeugdkamp zullen dit jaar neerkomen op €35,-. Let op het maximum aantal van 100 kinderen, schrijf je dus snel in via het online formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeR_c6Ek9SmNRcD_wUzByg5YQ-r55Hq8-93xU-jNbfMfm0Hrw/viewform

Wanneer je graag mee wilt doen, dienen de gevraagde gegevens hieronder volledig ingevuld te worden. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, stel ze gerust! Is er vooraf enige behoefte aan nadere informatie, schroom dan niet en bel even met Rick van der Meijs (06-30121019) of Jessy Zwaard (06-20342336).

Ook in het kader van de AVG wetgeving vragen wij akkoord op het maken van film en foto’s tijdens dit kamp. Na het kamp draaien we een leuke film in elkaar en worden de foto’s gedeeld.

Alle communicatie zal via de website en via de e-mail gaan die wordt opgegeven bij inschrijving, houd dit dus goed in de gaten.

De kosten voor een week jeugdkamp proberen we voor iedere deelnemer zo laag mogelijk te houden. We kunnen leuke activiteiten doen met de steun van sponsoren die we ieder jaar weer erg dankbaar zijn. Wilt u uw steentje bijdrage of kent u iemand die het jeugdkamp zou willen ondersteunen? Neemt u hier dan contact over op met een van ons.

Een vriendelijke sportgroet namens de kampleiding,
Rick van der Meijs & Jessy Zwaard

De kinderen die tot nu toe zijn aangemeld voor het alternatieve kamp staan hieronder, mocht je je naam niet terugzien en je had je wel aangemeld, stuur dan een mailtje naar jeugdkampmvv27@gmail.com

Jan Barendse
Wesley  Born
Finn de Baat
Sebas de Bruin
Steven en Ivan de Haas
Stijn de Wit
Keano Fa
Luciano Fa
Jarich Hagma
Thijmen Huiberts
Nick Jansen
Dani Klapwijk
Arijan Mosterd
Bas Poot
Stef Prins
Kees Rasens
Jessy Rodenrijs
Bald ’t Hart
Boris van Alphen Enthoven
Kees van Daalen
Sem van den Akker
Luuk van der Sar
Ryan van Hemert
Nees van Pelt
Sebastiaan van Rhee
Sven van Rijsoort
Pablo van Ruijven
Luuk en Tijn Stigter
Johan Vermeulen
Luuk en Bas Voorham
Erik Willems
Metin Yildirim
Bram van Buuren