Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Gezellig sponsoruitje MVV ’27 op Warbout Rondvaartboot

Afgelopen vrijdag organiseerde de sponsorcommissie van MVV ’27 weer eens een uitje voor de trouwe sponsoren van onze vereniging. Met zo’n dertig aanwezigen werd het een gezellige en geslaagde avond.

Vanwege de coronaperikelen was het al weer een tijdje terug dat het mogelijk was geweest om met een grote groep sponsoren samen te komen. Afgelopen vrijdag was het gelukkig weer eens zover. Met een groep van zo’n dertig vrienden en een aantal sponsorcommissieleden werd er verzameld bij Bavette. Na een hapje en een borrel verkaste het gezelschap richting de Warbout Rondvaartboot. Gelukkig gooiden de weergoden geen roet in het eten en kon er onder prettige omstandigheden een ronde worden gevaren over de Maaslandse wateren.

Natuurlijk werd er van deze gelegenheid ook gebruik gemaakt om de trouwe sponsoren van MVV ’27 te bedanken voor hun steun, ook in moeilijke periode waar we ons de afgelopen tijd en nu nog steeds in bevinden. MVV ’27 en haar sponsorcommissie is dan ook blij dat het met de rondvaart iets terug heeft kunnen doen richting haar vrienden en hoopt dat zij ook genoten hebben van het gezellige samenzijn.