Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Fit door de zomerstop met Thof Running

Wie wil niet fit aan het nieuwe seizoen beginnen? Thof Running Maasland biedt je weer de mogelijkheid om in de maanden juni tot en met augustus mee te trainen en je conditie op peil te houden. Meetrainen levert je sowieso veel gezelligheid en actie op. Zo organiseren de Maaslandse hardloopvereniging begin juli de mini-triatlon, in en rondom de Duifpolder. Ook zijn er af en toe trainingen op locatie (bijvoorbeeld strand/duin-training) en zijn er in de regio allerlei leuke prestatielopen waaraan je kunt meedoen.

Enthousiaste trainers, geen verplichtingen
Wanneer je 16 jaar of ouder bent, kun je je aanmelden om als zomergast mee te trainen op de dinsdag en/of donderdagavond in één van de vier loopgroepen. De groepen staan onder leiding van ervaren en enthousiaste trainers, die garant staan voor leuke en gevarieerde looptrainingen. De trainingen starten om 19:30 (vertrek vanuit sporthal De Hofstede) en duren ongeveer tot 21:00 (inclusief warming-up en cooling-down). De kosten voor drie maanden meetrainen bedragen in totaal slechts € 10,00. Voor de goede orde: je komt alleen lopen wanneer het jou schikt! Dit wordt je nooit verplicht.

Aanmelden
Twijfel je nog? Loop dan gerust een keertje mee en ervaar het zelf. Ben je al overtuigd? Meld je dan aan via bestuur@thofrunning.nl. Na aanmelding krijg je per e-mail een reactie met verdere informatie.