Het begin van deze wedstrijd was een teken dat we te maken kregen met een team wat de mouwen opstroopt en alles maar dan ook alles probeert om je uit je spel te halen, we waren exact 27 seconden bezig toen de spits van onze tegenstander al een gele kaart te pakken had wegens ruw doorlopen op Bart, je kon aan heel MVV merken dat we duidelijk geïmponeerd waren door het fysieke spel en het verbale geweld van Duindorp, de eerste 25 minuten was dan ook ons spel slordig, gehaast en zeer onnauwkeurig maar we kregen langzaam wat meer grip op de wedstrijd mede doordat Michael zich wat meer op het middenveld liet zien en zijn samenwerking met Finn steeds beter liep, de kansjes kwamen er ook en af en toe lieten we zien dat we wel degelijk goed kunnen voetballen, na een afgekeurde goal van Max (het was echt geen buitenspel) kwam in minuut 42 zijn revanche want uit een mooi genomen vrije trap van Finn scoorde hij de 0 – 1, het mooie was wat vader Marcel al tegen mij zei, Sjaak noteer het maar al vast en hij kreeg gelukkig gelijk, kort daarna floot de goed leidende scheids (hij liet zich duidelijk niet imponeren) voor de rust.

De tweede helft begon met een terugspeelbal van 40 meter op de keeper van Duindorp die de bal gewoon pakte en ja hoor de scheids gaf een vrije trap, ik ga hier niet herhalen wat onze tegenstander allemaal verbaal uitbraakte maar onze spelers waren zo onder de indruk en besloten de bal expres zachtjes naast te schieten, eigenlijk te gek voor woorden maar misschien ook wel zeer verstandig, onze wraak kwam snel want Luuk S gaf de mooie assist op Finn die beheerst de bal achter de doelman kreeg dus 0 – 2 en het werd nog mooier en nu was het andersom en was het Finn die de bal voor gaf waar Luuk S de bal snoeihard in de touwen schoot voorwaar een mooi doelpunt, kort daarna was het Bret die een terugspeel bal los liet op Bart de bal vloog over hem heen en belandde op de paal maar in de rebound wist de spits de bal er toch in te krijgen, dit was toch wel een tegenvaller maar 5 minuten later was het alweer 1 – 4 toen Michael liet zien dat die gewoon heel goed kan voetballen na 2 a 3 man voorbij te zijn gegaan scoorde hij heel mooi.

Toen kregen we even 10 minuten dat de concentratie totaal weg was en daar profiteerde Duindorp knap van want in minuut 73 werd het 2 – 4  door te pover te verdedigen en 5 minuten later kregen we een pingel tegen die feilloos werd benut en stond het 3 – 4, het was nu niet zo dat het billen knijpen werd daarvoor waren we gewoon beter maar een bal kan altijd verkeerd vallen, kort voor het einde leek Rick alleen op de keeper af te gaan maar de laatste man vloerde hem en kreeg rood een terechte rode alleen was het wel jammer dat de sportiefste speler van Duindorp dit overkwam, zelf zat die er niet zo mee want zijn eerste reactie buiten het veld was ” IK GA GELIJK MAAR BIER HALEN “

Twee minuten later floot de scheids voor het einde en waren de 3 punten binnen maar ik hoop wel dat we aanstaande zaterdag tegen Velo de doelpunten niet zo makkelijk weg geven want dan krijgen we het ontzettend moeilijk, voor de MVV-ers die het nog niet weten het gaat zaterdag 14 dec om de eerste periodetitel dus support is best leuk

Opstelling: Bart den Broeder, Thijs de Vast, Ronald Arkesteijn, Jens de graaf (Jan de Baat), Luuk Halve, Luuk van Strijen, Bret Rijnsburger, Finn Verpalen (Aad Srinarasit),  Max de Vetten, Rick Zwaard, Michael Berrevoets.