Op de tweede competitiedag van dit jaar werd uitwedstrijd gespeeld tegen het vierde elftal van JO4 in Den Hoorn onder de rook van Delft. Hoewel het zelfs op de heenreis nog hard regende, bleef het droog tijdens de wedstrijd.

Op echt gras startte MVV met Daan in het doel. Goitom en Luuk stonden in de wissel. Binnen twee minuten kwam Den Hoorn op 1-0 ondanks het verdedigende werk van o.a. Daan, Guido en Merlijn. De jongens moesten nog hun ritme vinden. Wellicht door de gretigheid waren passes soms te hard of te snel. Schoten op doel waren net over de lat of net daarlangs. Klaarblijkelijk was er genoeg strijdlust, maar dit resulteerde nog niet in doelpunten. Na 8 minuten kwam Den Hoorn zelfs op 2-0. Guido wist nog enkele keren goed in te grijpen. Gelukkig kon Amoz na een mooie pass van Nees het eerste doelpunt van MVV maken (2-1).

Na de eerste onderbreking kwamen Luuk en Goitom in het veld. Den Hoorn zorgde vrijwel meteen voor druk en Daan moest nog enkele schoten op het doel pareren. Gelukkig kwam de gelijkmaker aan het einde van de eerste helft. Luuk scoorde na een rebound op de paal alsnog een doelpunt, waardoor MVV met een gelijke stand (2-2) de rust kon ingaan.

Na de rust werden Amoz en Merlijn gewisseld. Nees kwam in het doel en Daan kwam het veld versterken. Met een mooie combinatie van Tijn, Luuk en Daan kon uiteindelijk Daan scoren (2-3).

Halfverwege aan het eind van het derde deel in de wedstrijd was er enige onduidelijkheid wie het laatste de bal hadvoordat deze over de zijlijn ging. Uiteindelijk besloot de scheidsrechter dat Tijn de bal weer in het spel mocht brengen. Tijn scoorde prompt in de kleine linkerhoek van het doel (2-4).

Na aanvang van het laatste deel van de wedstrijd naderde Den Hoorn MVV (3-4), maar uiteindelijk bleek MVV te sterk. Na een actie van Merlijn kreeg Luuk de bal en scoorde (3-5). Een mooie combinatie van Nees, Amoz en Tijn bracht de stand op (3-6). In de 38ste minuut verkleinde de thuisploeg nog de stand (4-6), maar de tweede winst van dit seizoen ging naar MVV.

De afsluitende serie van strafschoppen werd ook gewonnen. Het was knap dat de MVV-spelers zich terugvochten van een 2-0 achterstand naar een mooie winst: niet bij de pakken neerzitten en de aanhouder wint.