Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

De stand van (selectie)zaken

Het is de hoogste tijd om een update te geven van blessures, schorsingen en andere zaken binnen de selectie. Na een gesprek met de technische leiding zijn de lopende zaken weer eens op een rijtje gezet.

Harm Voogt: volgt al geruime tijd een opleiding TC 3 met de wens ooit als trainer aan de gang te gaan. Half februari zal hij voor drie weken naar Engeland gaan om daar een stageperiode door te lopen. Harm gaf lachend aan dat het keurkorps die periode dan maar even niet in de sterkste opstelling moest beginnen.

Robert van Mierlo: heeft nog last van een liesblessure maar we hebben min of meer afscheid van hem genomen als selectielid. Hij heeft inmiddels enkele keren met een lager elftal meegespeeld.

 Wesley Nijssen: tobt al maanden, bijna jaren met zijn scheenbeen. Nu lijken er echt vorderingen gemaakt te gaan worden. Hij zal 28 januari een test ondergaan om te kijken of de druk op zijn scheenbeenvlies te hoog is. Mocht dit zo zijn, dan volgt er een simpele operatie. Mocht de druk niet te hoog zijn, dan zal er een MRI volgen om verder onderzoek te doen.

Jessy Zwaard: na zijn zware enkelblessure verloopt zijn herstel goed, hij traint hard en verwacht binnen ‘n maand weer inzetbaar te zijn.

Erik van Geest: traint zich momenteel helemaal suf om de marathon van Rotterdam in april te kunnen lopen.

Coen de Bloeme: is nog altijd geblesseerd aan zijn bovendijbeenspier, maar pakt momenteel wel lichte trainingen mee.

Arien Oprel, Marijn Bouwhuis en  Joey van Oosten: zijn terug na hun wereldreizen  en hebben zich weer aangemeld bij de selectie.

Roberto van der Pol: is na zijn tweede studieperiode in het buitenland (Spanje) terug en traint weer mee .

Joeri van Dongen: zit momenteel voor ’n tweede periode in Berlijn, zou in maart weer terug zijn en zal zich dan weer aansluiten bij de selectie.

Mulugeta Amanuel: speelde te weinig mee in het tweede elftal, maar heeft een stapje terug gedaan en pakt nu zijn kansen in het derde elftal.