Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

De stand van (selectie)zaken

Na een eerste overzicht in september van blessures, schorsingen etc binnen de selectie volgt nu een update. Wanneer er ten opzichte van dat laatste lijstje de speler(s) geen verandering heeft/hebben meegemaakt in zijn situatie, dan wordt/worden zij nu niet aangehaald. Hier volgt de nieuwe opsomming:

Robert van Mierlo: worstelt nog altijd met zijn liesblessure en is onder behandeling. Wanneer hij weer op de training verschijnt, is momenteel moeilijk aan te geven.

Wesley Nijssen: wegens een langdurige blessure aan scheenbeen is deze nieuwe jeugdspeler nog niet toegekomen aan trainen en spelen in de selectie. Men heeft een nieuwe behandeling in het ziekenhuis ontdekt, maar de blessure van het vlies op zijn scheenbeen blijft hem parten spelen.

Dion Dickhof: is verlost van zijn voetblessure, maar komt momenteel niet of nauwelijks aan training toe vanwege zijn werk.

Rick Zwaard: zal a.s. zaterdag de wedstrijd tegen DSVP nog moeten toekijken en dan zit zijn schorsing van drie wedstrijden er op.

Lars Kloet: zat in het bekerduel tegen Nicolaas Boys zijn ene wedstrijd schorsing uit, maar moet vanaf nu oppassen. Iedere gele kaart betekent voor hem één wedstrijd aan de kant.

Erik van Geest: is sinds afgelopen zaterdag weer terug op het veld na een vervelende liesblessure.

Stephan Suijker: werd gekweld door dezelfde blessure als Erik, maar werd bij zijn rentree afgelopen zaterdag uit het veld gestuurd wat hem vervolgens drie wedstrijden schorsing opleverde.

Coen de Bloeme: is reeds drie weken geblesseerd aan zijn bovendijbeenspier, heeft advies van de medische staf van MVV’27 genegeerd en gaat donderdag naar een fysiotherapeut, omdat de blessure hardnekkig aanhoud.