Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
MVV '27

Procedure teamindelingen jeugd: hoe werkt het?

MVV ‘27 is alweer volop bezig met de teamindelingen voor volgend seizoen. We krijgen nu al veel vragen hierover. We zetten de indelingsprocedure daarom op een rijtje én blikken vooruit op de planning richting het nieuwe seizoen.

Tot 31 mei worden alle aan- en afmeldingen verwerkt. Voor die datum gebeurt er dus nog niets! Vervolgens wordt een inventarisatie gemaakt van het aantal spelers/speelsters per leeftijdscategorie. Dit is dan weer bepalend voor het aantal te vormen teams.

Daarna worden alle spelers per leeftijdscategorie individueel beoordeeld. Dit gebeurt door leden van onze Technische Commissie, die gedurende het afgelopen seizoen trainingen en wedstrijden hebben bekeken. Daarnaast wordt het oordeel gevraagd van de trainer(s)/leiders, onder wie een speler het afgelopen seizoen heeft gespeeld. Dit kan een algemene beoordeling zijn of een beoordeling  door middel van opgestelde spelersrapporten/adviesrapporten (jeugd O13-O11-O9). Aan de hand van een aantal criteria, zoals spelinzicht, balcontrole en motoriek, worden spelers ingedeeld.

Uiteindelijk komen we tot een indeling waarbij we – voor zowel prestatieve als ook recreatieve teams – iedereen zo veel mogelijk op zijn/haar plaats willen laten komen.

Nog even voor de agenda:

Teamindelingen voor de jeugd worden gepubliceerd in week van maandag 10 juli via de site van MVV ’27.

Trainingen gaan starten in week van maandag 15 augustus voor niet-selectieteams D/E/F. Eventuele afwijkingen hierop worden per team door de trainers zelf gecommuniceerd. Voor selectieteams geldt mogelijk afwijkende datum.

De eerste bekerwedstrijden vinden plaats zaterdag 2 september.

Aan het trainingsschema wordt nog gewerkt. Info hierover volgt later via onze site .